Föreläsning och workshop, Cecilia Walton

Öka ditt välbefinnande & håll dig friskare med maten!

Cecilia Walton väver samman näringskunskaper med matlagning på ett roligt, enkelt och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på jobbet, i skolan och fritiden.
Med många år som deltagare och instruktör på SMC:s kursdagar, har Cecilia stor erfarenhet av vad som krävs i energi- och vätskebalans för att orka prestera både som deltagare och instruktör en heldag i kanske 25-30 graders värme. Kör du touring i samma värme behöver du också rätt energi för att vara en säker förare.
Under föreläsningen får du ny inspiration och nya kunskaper om hur du kan förbättra ditt välmående och din prestationsförmåga vare sig det är på jobbet eller fritiden. Du får insikt om att maten påverkar din hjärna och kropp med både Vad och Hur du äter.
Vi erbjuder även en workshop med Cecilia under fredagens eftermiddag, där ni ska få tillaga lite roliga snittar och canapéer för max 20 personer- först till kvarn att boka din plats! Avgift 100 kr/person. Anmälningsformulär nedan.

Bakgrund:
Cecilia är kock och diplomerad kostrådgivare. Hon har även lång erfarenhet av försäljning inom byggbranschen samt har arbetat med ledarskap och utbildning inom ideell verksamhet under många år. Idag arbetar Cecilia med att utbilda i näringslära och matlagning med föreläsningar, workshops och matevents. Hon erbjuder också matlagningskurser samt utveckling av mat på skolor och förskolor.
Cecilia har bl a föreläst för: ICA Norrviken, IKEA Uppsala, Brudar Bågar Bubbel 2016, Förskolorna Upptäckarna, Liberorum Förskolor, Bausch & Lomb, Morris Advokatbyrå, SISU Stockholm Idrottsutbildarna, Smålandsidrotten och Sveriges Turistförening.

Anmäl dig här!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer (obligatorisk)

SHARE