Är ni minst 10 tält som vill vara säkra på att få plats att campa tillsammans går det bra att förboka som klubb. Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar för mindre sällskap, men det finns plats för friåkare på alla campingfälten så det är bara att rulla in!
Bokningsavgiften är 750 kr. I kostnaden ingår el!

De uppgifter vi behöver är:
Klubbens namn, alla kontaktuppgifter och namn på kontaktperson.
Vi behöver också veta hur många tält ni vill boka plats för och om ni vill boka till
något av ovanstående extraservice.

Har ni önskemål om placering meddelar ni även det vid bokningstillfället.
Vi bokar in 14 kvm per tält ink motorcykel.

Reservationen innebär att vi garanterar er klubb plats att få campa tillsammans, men om det blir färre tält än klubben bokat för kan ytan användas för friåkare.

Vill ni göra ändringar i er anmälan i efterhand, kontakta info@hojrock.se.

Inför 2017
Campen för 2017 blir på många sätt annorlunda, men även väldigt lika för de klubbar som är vana med HojRocks upplägg. Vi kommer att erbjuda klubbar att boka ytor precis som vanligt så att de klubbar som vill hamnar under ett område. Vi bygger upp flera camper som tidigare år. Specifika platser visas efterhand som klubbokningarna kommer in. Ambitionen är att man ska känna igen sig och hamna nära de klubbar som man gjort tidigare på våra camper. Det är viktigt att ni uppskattar antalet deltagare i varje klubb så nära som möjligt för att vi ska kunna hantera de nya ytorna på bästa sätt.

Anmälningsformulär

This page is restricted. Please Log in / Register to view this page.