Over and Out from Daytona 2015

Daytona 2015

4/3-8/3
Oj oj jag vet inte riktigt hur jag ska kunna skriva ner alla intryck och upplevelser vi har haft här under vår del av Bikeweek. Men jag gör så att jag delar med mig av några så får ni som vill gärna skriva och fråga så svarar jag på det jag kan.
Först och främst vill jag bara säga att det är viktigt att ni gör som vi gjort: Boka din hoj och boende i förväg annars kanske du står där utan. Passa på att köra A1A norr till söder. Njut av alla naturupplevelser från delfiner till pelikaner. Titta, prata, njut av atmosfären. Du kommer antagligen aldrig att få uppleva något liknande hemma i Sverige, med så många hojar, människor, utställare och nasare, swapmeet i en och samma stad. Lyssna och ta till dig av idéer, ta massor av kort, dansa, ät, ta en bärs. Det är bara att gå från ställe till ställe. Levande musik överallt, inget kostar (mer än det du stoppar i munnen).

Nu sitter vi i Miami och smälter allt vi har sett och upplevt, är laddad till tusen inför kommande hojsäsong och längtar till att börja fixa med ”Bettan”.
Detta avslutar vår resa för den här gången. Hoppas vi ses på HojRock i sommar!!!
Drive Safe!!! Heléne o gänget

imageimage

SHARE