Bokningen till Hoj-X är öppen

Hoj-X är en hejdlöst rolig MC-träff till sjöss.  Hoj-X arrangeras i samarbete med TallinkSilja. 3:e februari 2017 lättar vi ankar från Värtahamnen för att ta oss till Helsingfors. Vi kommer tillbaka den 5:e. Två nätter alltså!

Precis som förra kryssningen bjuder vi på gratis inträde på den finska MC-mässan. Mässan bjuder på ett större inslag av Custom-hojar och det sägs att det finaste Finland har att uppbringa i den världen finns på plats.

Boka anslutningsbuss tur och retur från hamnen till mässan för endast 135 kr så bjuder SMC på inträde och VIP-entré.

Ett erbjudande som förra gången lockade 400 personer fördelat på åtta turistbussar som åkte från hamnen till mässområdet.

Underhållning ombord

Ombord på båten blir det massor av skoj. Klara artister är John Lindberg Trio, meriterade rockabillygrabbar från Enviken

Örebro Allstars som gjorde succé förra kryssningen och Cavanaugh från Borlänge som enbart kör eget material av det lite hårdare slaget.

Dessutom återkommer trubadur Chris Kläfford. Han gjorde succé i puben förra Hoj-X och satte nivån för hela arrangemanget.

Lägg därtill MC-Folkets karaoke, besök i maskin och uppe på bryggan och en hel radda andra aktiviteter och du förstår att det är bara att boka in datumet.

Bokningen är öppen för Hoj-X 2017.  Läs mer och BOKA HÄR  eller ring 08-6663333.