En ”Damerna först” tour

På bilden ser ni Bagno Vignono, ett utav de vackra ställena som kommer att besökas under resans gång.

Under den 22-30 maj 2015, har Hear The Road skapat en perfekt tour i Italien för kvinnliga hojåkare och för män som åker med kvinnor.

Resan tar dig till de mest spektakulära vägarna i Lazio, Umbria och Tuscany. Denna motorcykel tour har utformats speciellt för att du ska kunna uppleva den italienska livsstilen under tiden du sitter på sadeln. Från de natursköna vägarna i ”Green Umbria ” till den renässansiska atmosfären du kommer att känna när du åker på de mjuka vägarna över Toscanas kullar, till det verkliga italienska livet på landsbyggden som fortfarande håller gamla traditioner vid liv i hjärtat av Italien.

Genevieve Schmitt, redaktör och grundare av Women Riders Now, kommer att åka med på resan och dokumentera allt för en story till womenridersnow.com.  “This tour has been specifically created with women motorcyclists in mind. The itinerary has a nice balance between riding and relaxing while taking in all that Italy has to offer.” säger Genevieve.

Den här otroliga resan har sin start-och slutpunkt i vackra Rom. Det är begränsade antal platser, så skynda er och hugg en plats!

För mer information om vart ni kommer att åka, vad som kommer att hända dag för dag och hur allt fungerar, läs här

SHARE