Res till Sri Lanka och Kina med SMC Travel

Nu öppnar bokningen till två nya spännande MC-resor! Har du drömt om att få köra runt Sri Lanka på motorcykel kan du boka resan i februari 2016. Vill du köra MC i kinesiska Yuannan? Då har du chansen nu!

SMC Travel arrangerar egna resor med våra egna guider. SMC Travel samarbetar också med olika researrangörer och fungerar då som återförsäljare för dem.

Idag öppnar vi bokningen till två nya spännande resor med två nya samarbetspartners.

Sri Lanka 6-19 februari
På denna resa får du köra runt den tropiska ön Sri Lanka, en av Asiens ännu oförstörda pärlor. Här ringlar sig vägarna genom tät djungel, gröna teplantager, in och ut mellan molnen i bergspassen i det centrala höglandet och längs stränder där havssköldpaddor lägger ägg i skydd av nattens mörker. Denna MC- resa bjuder på en färd genom storslagna landskap, besök hos stamfolk, jeepsafari i djungeln, tid för avkoppling på några av öns bästa sandstränder och en möjlighet att komma nära landets storslagna natur och de tillmötesgående och gästfria invånarna. Resan sker i samarbete med MC Asien. 
Läs mer om resan dag för dag.
Info om resan och bokning.  

På MC i Yuannan 18 april-6 maj 
Resan passar dig som älskar kurviga vägar och storslagna naturscenerier. Resan bjuder på många möten och upplevelser i en av Kinas mest spännande provinser. Under färden besöker vi bland annat en av världens djupaste raviner, höga snötäckta berg, tempel och små byar som ligger så långt ifrån civilisationen så att många som bor där inte talar kinesiska. Följ med oss på ett motorcykeläventyr söder om molnen. Resan sker i samarbete med Kinalotsen

Läs mer om resan dag för dag. 
Info om resan och bokning.