Sensus på strandscenen

Sensus goes HojRock 2020

Sensus är ett av 10 studieförbund som bedriver verksamhet med många olika medlemsorganisationer, samarbetspartners och direkt mot allmänheten. Sensus är uppdelat i olika regioner och HojRocks nya samarbetspartner heter Sensus Östra Götaland där Östergötlands län, Kalmar län, Kronobergs län och Jönköpings län ingår.

Sensus uppgift är att möjliggöra musikers kreativitet. Musiker kan starta en studiecirkel hos dem så hjälper de bl.a. till med att: hitta en replokal, arrangera en spelning, få tillgång till studio, hålla kurser och föreläsningar efter önskemål. Musiker blir även en del av en större gemenskap där ni tillsammans försöker utveckla musiklivet lokalt, regionalt och nationellt. Förbundet har 41 musikhus i Sverige, 630 replokaler,24 inspelningsstudios, över 1200 band och artister/producenter.

Sensus arrangerar en mängd olika festivaler där Sensus-anslutna musiker kan få chansen att spela i hela Sverige och nu välkomnar vi dem till HojRock 2020. Strandscenen på HojRock kommer helt att styras av Sensus och de kommer att underhålla oss med fantastiska artister i dagarna tre.

Vi välkomnar Sensus in i HojRock gemenskapen!