Campen 2017

Campen för 2017 blir på många sätt annorlunda, men även väldigt lika för de klubbar som är vana med HojRocks upplägg. Vi kommer att erbjuda klubbar att boka ytor precis som vanligt så att de klubbar som vill hamnar under ett område. Vi bygger upp flera camper som tidigare år. Specifika platser visas efterhand som klubbokningarna kommer in. Ambitionen är att man ska känna igen sig och hamna nära de klubbar som man gjort tidigare på våra camper. Det är viktigt att ni uppskattar antalet deltagare i varje klubb så nära som möjligt för att vi ska kunna hantera de nya ytorna på bästa sätt.
Ni kan boka er klubb redan nu på https://www.hojrock.se/anmal-klubb/.

Västervik Resort
Campingen på Västervik Resort är en av femstjärnig camping med högsta bekvämligheter och flera aktiviteter, ca 3 km från centrum. Mer information hittar du på www.lysingsbadet.se.

Stugor
camp_2017
De som vill bo lite mer bekvämt under HojRocks-vistelsen har möjlighet att boka stuga. Det finns flertalet olika typer och storlekar att välja mellan. Det finns cirka 140 stugor att tillgå och först till kvarn gäller. Mer information och bokning av stugor sker via Västervik Resort.

Exempel på priser:

4-bäddstuga: Från 680:- per natt och per stuga, vilket innebär en kostnad per person på 170:- per natt.

6-bäddstuga: Från 1030:- per natt och per stuga, vilket innebär en kostnad per person på 172:- per natt.

Observera att kostnaden för biljetterna är samma även om du väljer att bo i stuga.

OBS! Alla frågor angående stugboende hänvisas till Västervik Resort.

Boka via mail på lysingsbadet@vastervik.se eller telefon: 0490-25 80 00

Frukost och lunch kommer att serveras varje dag med ett pris på 70:- för frukost och 95:- för lunch.