Förtydligande angående biljetter

Vi får en del frågor angående vad som gäller med biljetter och boende på området under HojRock. Följande är reglerat via vårt avtal med Västerviks Resort:

Boende:
HojRock har hyrt campingområdet för tält mellan den 14-18 juni för våra besökare. Västervik Resort har förbundit sig att använda lågsäsongspriser och att reservera alla stugor till de hojåkare som vill hyra alternativt boende. Man har också reserverat husvagnsplatser och husbilsplatser. Samtliga boendeformer som inte avser tältcamping ligger utanför HojRocks avtal och bokas/betalas direkt till Västerviks Resort på 0490-25 80 00

In och utcheckning:
Västerviks Resort har säkerhetsregler som vi måste följa vilket innebär att alla som bor på området måste vara registrerade på respektive boende. Det har att göra med att vid en eventuell olycka måste det finnas en förteckning över antal och vilka som bor i stuga/camping. Det innebär också att man måste ha ett pass som motsvarar det antal dagar man avser att bo på området. Detta gäller oavsett om man bor i stuga, husvagn/husbil eller tält.Vid incheckning får man nycklar till stuga eller anvisning till campingplats och ett armband som motsvarar det pass man betalat för. När man lämnar området checkar man ut och bokas av i bokningssystemet.

Pass och giltighet:
Alla biljetter/pass köps via HojRocks hemsida www.hojrock.se/biljett

I samtliga pass ingår boende i tält på våra campingytor (Normalpris för tältplats är 260 kr/natt.) Väljer man andra boende som stuga eller husvagn/husbilsplats tillkommer kostnaden för respektive boendeform och betalas direkt till Västerviks Resort.

1-dagspass 795 kr: Gäller för boende en natt camping med entré till respektive konsertkväll och mässentré. Utcheckning sker dagen efter. För köpta 1-dagspass som avser torsdag-fredag ingår onsdagens camping utan kostnad.

2-dagspass 1095 kr: Gäller för boende två nätter camping med entré till respektive konsertkväll och mässentré. Utcheckning dagen efter sista bokade natten. För köpta 2-dagarspass som avser torsdag-fredag ingår onsdagens camping utan kostnad.

Helpass 1395 kr: Gäller för boende tre dagar camping med entré till alla konsertkvällar och mässentré till mässan.. Utcheckning dagen efter sista bokade natten. Onsdagens camping ingår utan kostnad.

Campingpass 900 kr: Gäller för boende på campen ons-söndag, mässentré ingår.

EL:
I stort sätt samtliga campingytor kan få tillgång till el för de klubbar som vill ha för eventuell telefonladdning, kylskåp osv. Den tidigare avgiften på 1000 kr per klubb sänks till en schablonavgift för förbrukning på 250 kr / klubb. Denna kostnad läggs in i förbokningsavgiften. (Max effekt kommer att anges två veckor innan evenemanget beroende på total uttagen effekt/förbrukning)

Övriga biljetter:
Konsertbiljett 395 kr: Gäller för en valfri kvällskonsert
Konsertpass 995 kr:  Gäller för entré till samtliga kvällskonserterna ( Ger inte tillgång till området/mässa dagtid)
Mässentré 80 kr: Tillgång till mässa, aktiviteter och utställare på mässområdet.