Hojrock nysatsar inför 2017

Efter tjugo år på Gränsö Slott tar vi nu ett jättekliv över viken för att göra en nysatsning på Västerviks Resort.

Grunden för satsningen är de önskemål och behov som kommer från våra besökare via våra undersökningar och då är det här vi har möjligheten att forma framtidens HojRock.

Vi går samtidigt in i ett tätare samarbete med mc-branschen och generalagenter för att kunna utveckla evenemanget till en nivå som krävs för att möte våra besökares krav. Det innebär även att evenemanget flyttar i tiden och kommer att genomföras 15-17 juni 2017 på Västervik Resort. I och med att vi ändrar datum så får vi nu möjlighet att involvera generalagenter och sponsorer på ett helt annat sätt än tidigare.

Västerviks Resort har dessutom boende i form av stugor för de som önskar bo lite bekvämare i nära anslutning till våra camper. Vi kommer att kunna erbjuda elplats till alla klubbar som bokar campingytor. Dessutom finns en redan befintlig infrastruktur som gör att det blir bättre för besökarna med ytor, toaletter, duschar, butiker och annan service.

Vi kommer att ha egna barer där vi styr prisnivåerna på ett helt annat sätt än tidigare. Frukostpaket kommer att kunna förbokas i samband med biljettköp för att få bättre priser. Ett speciellt campingpass med full tillgång till mässan för de som inte vill gå på konserterna kommer att läggas till övriga biljetter.

Brudar bågar & bubbel utvecklas som en egen del i evenemanget och vi bygger vidare på förra årets event. Det handlar det om att förena nyttigheter med inslag av nöje med föreläsningar och aktiviteter.

Följ oss på Facebook och i vårt nyhetsbrev så får du tillgång till alla nyheter som kommer att presenteras löpande fram till evenemangets start.

Biljettpriser 2017
Helpass: 1395:- (camping, alla konserter och mässentré)

Tvådagarspass: 1095:- (camping två dagar, konserter två dagar och mässentré två dagar)

Endagarspass: 795:- (camping en dag, konsert en dag och mässentré en dag)

NYHET!
Campingpass 900:- (camping och mässéntre alla dagar, ej konserter)

Konsertpass 995:- (entré till alla konserter)

Konsertbiljett 395:- (entré till valfri konsertkväll)

Övriga framförhandlade prissänkningar.
(Tidigare priser inom parentes)
Nu: Stor öl 50 kr i HojRocks egna barer. (Tidigare pris 33 cl öl på flaska 60 kr).
Nu: Frukost från 70 kr på Västervik Resorts anläggning. ( tidigare 110 kr).
Nu: Lunch 95 kr på Västervik Resorts anläggning ( tidigare 120 kr).

Varm välkomna till HojRock torsdag-lördag 15 – 17 juni 2017.

För mer information om HojRock, se www.hojrock.se/information.