HojRock på SVT1 i juni

RICKFORS RONANDER HYLANDER – en film om tre sköna rockgubbar. Premiär i SVT 1 fredag 12 juni kl 22. Stora delar av konserten sänds även söndag 14 juni kl. 21.25.

Med rock, blues och Easy Rider influenser drar för första gången tillsammans artisterna och kompisarna Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander ut på en annorlunda hojresa och turné i Sommarsverige.

Tillsammans med artisterna åker vi på bikerträffen Hojrock med över 5000 knuttar. Vi träffar hojfantasten Febe som byggde sin egen trike av en väldigt speciell anledning och vi får höra artisterna berätta om 4 decennier svensk musikhistoria där Ronander var på världsturné med ABBA, Rickfors blev internationell popstjärna som sångare i The Hollies och Hylander lyckades för första gången föra samman progg och kommersiella artister i en gemensam manifestation mot apartheid.

Hojar, konserter och intervjuer varvas med svensk musikhistoria, vänskap och vyer från svensk sommar och natur. En film av Stefan Olsson. En Levanna produktion 2015.

Leave a Comment