Nyheter HojRock 2015

Det nya året är här och det innebär en hel del nyheter både på webbplatsen www.hojrock.se, men även en del nyheter på nordens största mc-träff den 23-26 juli. Vi börjar med vad som är nytt på hojrock.se.

www.hojrock.se

Artiklar
Vi har ett mål för 2015 och det är att få sajten levande året runt. Detta innebär naturligtvis att det måste finnas läsvärda artiklar på sidan. Vi kommer att blanda egna artiklar med olika författare till att presentera nyheter från andra sajter. Artiklarna kommer bland annat att handla om motorcyklar(naturligtvis), tjejer som kör hoj, resor, mat, utrustning med mera. Ett livsstilsmagasin helt enkelt.

Forum
Att diskutera med likasinnade, prata om HojRock och föra en direkt dialog med ansvariga är något som saknas tidigare. Detta ändrar vi på nu genom att tillföra ett forum på sajten.

Auktioner
Vi kommer att ha auktioner på hojrock.se där vi både auktionerar ut produkter från våra samarbetspartners till riktigt bra priser, men även medlemmar på hojrock.se kommer att kunna lägga ut egna produkter där andra medlemmar kan bjuda på varandras prylar.

Bloggar
På hojrock.se kommer vi att samla bloggare från olika delar av världen med olika sätt att skriva, som har olika liv, olika intressen men gemensamt att de alla gillar att köra hoj.

Biljetter
Från och med 2015 kommer vi att sälja våra biljetter direkt på sajten utan några mellanhänder. Detta gör att vi kommer att kunna erbjuda flera sätt att betala, som att till exempel kunna delbetala biljetterna.

Klubbar
Klubbar anmäler sig nu på hojrock.se, där andra besökare kan få ta del av den informationen ni som klubb vill förmedla samt två veckor innan evenemanget även hitta er på kartan.

Förutom dessa nyheter kommer du självklart kunna läsa om våra artister, utställare och vad som händer på HojRock 2015!

HojRock 2015

Nedan följer en del av det som du kommer att kunna se och uppleva på HojRock i juli.

Artister

Brudar, Bågar & Bubbel

BikeShow

Bike Burger

Afterbike

FIFA 15-klubbturnering

Leave a Comment