Stugbokningen öppnar 23/10

Vi har flyttat fram datumet för stugbokningen för att alla ska få lite mer tid att förbereda sina bokningar. Observera att allt nedanstående gäller boende i stugor och lägenheter på området. Övrig bokning av klubbytor, camping och biljettförsäljning öppnar måndag 27 november.

Sedan sommaren har vi och Västerviks Resort varit nedringda av besökare som vill ha boende i stugor vilket vi och Västerviks Resort är tacksamma för men det innebär också en hel del förändringar. Det har medfört att vi har gjort ett avtal med Västerviks Resort som innebär att HojRock reserverar hela campingen och alla stugor för besökare. Det innebär även att vi nu har tillgång till alla stugor och ytterligare 16 uthyrningslägenheter på området med sammanlagt över 600 bäddar. När vi gick ut med stugbokningen inför 2017 sålde vi ut allt på två veckor. Därutöver hade vi 200 personer på väntelista.

I avtalet med Västerviks Resort ingår att alla stugor bara kan bokas över hela perioden tillsammans med helpass som gäller alla dagar torsdag till söndag. Vill man boka boende redan från onsdagen utgår en extra hyra för den natten men ingen extra avgift för evenemanget utöver helpasset.

Avgifter för boende och och tillhörande tilläggsbeställningar avser Västerviks Resort prislista och är individuellt för varje bokning. Se Västerviks Resorts hemsida www.vastervikresort.se

Pris för ett helpass 2018 är 1395 kr.

Följande bokningsregler gäller boende i stugor och lägenheter:

Västerviks Resort säljer HojRocks helpass i samband med stugbokningen. ( Det innebär att man inte köper biljett via HojRocks biljettförsäljning)

Varje stuga måste bokas med det antal helpass som motsvarar antalet bäddar i stugan.

Ansvarig för bokning måste vara person över 20 år. Även personer under 18 år betalar fullt pris i stugor och lägenheter. Personer med rörelsehinder kontakta Västerviks Resort för information om tillgänglighet i olika boenden.

I vissa stugor finns möjlighet för en extrasäng och då gäller samma regler med pass.

En bekräftelse på bokningen skickas ut av Västerviks Resort gällande både pass och stugbokning. Västerviks Resort säljer ej enbart helpass.

Säkerhetsregler:

Nya säkerhetsregler innebär att personuppgifter måste finnas på alla som bor i stugan i händelse av olycka, brand osv. Det innebär även att det inte är tillåtet att bo fler i stugan än vad den är avsedd för och för vad som är bokat.

Utlämning av nycklar och biljetter vid stugbokning:

Biljetter/nycklar hämtas ut på plats vi reception när man anländer. Västerviks Resort bygger en helt ny reception/entré som kommer att ligga vid den yttre entrén. Det kommer även att innebära fördelar för evenemanget då all utlämning av nycklar och biljetter hanteras på ett och samma ställe.

Bokningen öppnar den 23/10-2017 Kl.10.00 och sker telefon/ mail.

Bokningstelefon: 0490-258000
Bokning via mail: vastervikresort@vastervik.se

Vid mail-bokning uppge följande information:

1. Önskad stugtyp och antal boende

2. Ankomst / avresedatum

3. Namn och personnummer på alla gäster i stugan

4. Namn, adress, telefon och personnummer för ansvarig person för bokningen

Bokningen är bindande efter betalningsdatum ( 14 dagar efter bokning)

Observera!! Betalning av fakturan i sin helhet måste ske innan fakturans förfallodatum. Betalningar som inte kommit Västerviks Resort tillhanda innan förfallodatum innebär att bokningen annulleras och stugan frigörs. Avbokning efter förfallodatum medges endast vid akut sjukdom med läkarintyg.