Västervik Resort – upplev Västerviks häftigaste hojträff 

Gillar du motorcyklar och festivaler? Möt sommaren med HojRock 2.0 som kommer att bjuda på härlig livemusik, umgänge och god mat från morgon till kväll. På scen gästar bland annat Rhapsody in Rock med Robert Wells – stampa takten till sköna rytmer och stifta bekantskap med nya människor.  

HojRock är en MC- och rockfestival och en återkommande favorit hos många hojälskare. Evenemanget är en trevlig, lättsam och häftig upplevelse för alla typer av människor. Uppskattar du en härlig stämning, liv och rörelse, bad och fest kommer du definitivt trivas på HojRock 2.0 i sommar. Ta med nära och kära och släpp loss – kanske blir det ert bästa minne sommaren 2023.

Sommarens HojRock 2.0 består av flera olika delar, bland annat arrangeras konserter med många fantastiska artister och en otrolig kortege som rullar genom centrala Västervik inför 18 000 personer. Festivalen har också ett eget mässområde med återförsäljare och utställare, barer, strandhäng, provkörningar av motorcyklar, tatuerare, spa och mycket, mycket annat roligt.

Hojrock 2.0 – musik, gemenskap och glädje

Med målet att skapa den bästa upplagan av HojRock någonsin ligger fokus i år på fantastisk musik och trevlig gemenskap. HojRock 2023 kommer att handla mycket om att skapa mötesplatser för umgänge, MC-snack, god mat, dryck och härlig rockmusik. Västervik Resort har också tagit in önskemål från tidigare års besökare och kommer att finslipa Hojrock inför sommarens evenemang.

Som besökare kan man också förvänta sig härligt häng hela dagarna runt Upplevelsebadet med exempelvis bad i utomhuspoolen. När det gäller mat kommer Västerviks favoritrestaurang Guldkant att erbjuda snabba och läckra måltider i pauserna mellan alla fantastiska upplevelser.

Artister på scen 2023

Redo för sommarens scenshow? Följande band och artister kommer att uppträda på scenen 2023:

  • Rhapsody in rock (med bland annat Robert Wells)
  • Angus- AC/DC Tribute
  • Mile
  • Rydell & Quick

 Om evenemanget HojRock

Hojrock är en träff för hojåkare och hojklubbar från hela Nordeuropa och arrangerades första gången 1997. 2019 tog Västervik Resort över HojRock med ambitionen att ytterligare addera en dimension till evenemanget, locka fler besökare till träffen, och skapa en tredagars hojfestival med musik, gemenskap och glädje som ledord. Över 100 klubbar förbokar varje år egna camps där Västervik Resort står för att ordna ett fullsprakande ”Hoj-Sverige i miniatyr”.

HojRock 2023 ”2.0” går av stapeln den 15–17 juni och kommer vara anpassad efter besökarnas önskemål. I år har man bland annat tillsatt en arbetsgrupp med hojåkare och generalagenter som arbetar intensivt med att ta fram bästa tänkbara koncept inför 2023 års fullspäckade festival.