Victory till HojRock 2015

Victory motorcycles kommer till HojRock 2015. Alla nya modeller finns på plats, känn, provkör och diskutera direkt med importören och återförsäljarna.
DEN MODERNA AMERIKANEN
Välkommen till Victorys tidsålder. Motorcykeln som är den moderna amerikanska drömmen personifierad. Den enda hojen som verkligen förkroppsligar den nya eran av motorcykeldesign. Fet. Kraftfull. Aggressiv. Byggd för att erövra vägen framför dig. Det är dags att du också får uppleva den. Hoppa upp, kör iväg och bilda din egen uppfattning varför Victory betyder seger.
FÖDD DEN 4:E JULI
I Spirit Lake, Iowa, för sexton år bestämde vi oss för att bygga en motorcykel. Och inte bara en hoj i mängden. Vi ville bygga en maskin som speglade vår passion för MC-kulturen. Nu lanserar vi 2015 års modellprogram. Vi har gjort det bästa ännu bättre. Modernare. Elakare. 100% Amerikanskt. Se modellprogrammet på vår webbplats eller besök en återförsäljare. När du väl har upplevt Victory så kommer du att förstå att Victorys tid är här.
PRESTANDA
Varje Victory drivs av Victory 106 kubiktum Freedom V-Twin motor med fyra ventiler per cylinder. Den har elektronisk bränsleinsprutning och balansaxel. Motorn är en strukturell del av ramen och skapar en välbalanserad plattform för överlägsen körbarhet och hantering. Ramen är styv och flexar inte. Hela hojen levererar precis och förutsägbar körglädje i alla förhållanden. Alla Baggers och Touringmodeller har gjutna aluminiumramar. Varje motorcykel är extremt anpassningsbar genom ett stort utbud av Lock & Ride tillbehör. Detta inkluderar Cross Country Tour bag, sidoväskor, ryggstöd till passagerare och vindrutor till flertalet av våra Cruisers och Baggermodeller. Det här är Victory. Det är så här vi bygger motorcyklar. Victorymotorcycles Sweden

Leave a Comment