Biljettbokningen öppnar 26/1 kl 00:00

Fredag 26 januari kl 00:00 släpps biljetterna till HojRock 2024!

HÄR köper du biljetter för Nordens största MC-träff HojRock som går av stapeln 15-18 augusti 2024 på Tånga Heds Camping och Evenemang i Vårgårda.

Solen lyser över den gamla militäranläggningen Tånga Hed i Vårgårda som numera agerar evenemangsplats och camping för många olika typer av evenemang. Det är tredje helgen i augusti och hojarna står uppställda i långa rader, i evenemangshallen Tångahallen är det mässa med många spännande hojrelaterade utställare och försäljare. En härlig stämning sprider sig på dagarna och på kvällarna bjuds du på den bästa sortens underhållning i form av härlig musik och ös på scenen. Under helgen är du dessutom omringad av tusentals personer som har samma intresse och entusiasm som du själv. Gillar du gött häng med likasinnade, grymt bra konserter, fräscha duschar och gött käk? Då kan du verkligen inte missa detta!

På Tånga kan du bo i tält (antingen på en yta ihop med din klubb eller tillsammans med andra friåkare). Du kan också bo i din husvagn eller husbil på campingplats eller i vandrarhemsrum. Vilket boende passar dig bäst? Läs på beskrivningarna av de olika biljettyperna för att se vilken biljett du behöver för det boende du önskar.