HojRock tar en paus 2024

PRESSMEDDELANDE

Datum: 2023-10-18

 

HojRock pausar 2024 för att diskutera framtiden

 

Festivalarrangören, Västervik Resort måste tyvärr leverera det tråkiga beslutet att HojRock kommer att pausa 2024. Denna paus möjliggör en viktig tid för oss att noggrant undersöka festivalens framtid och diskutera dess fortsatta existens.

HojRock har varit synonymt med motorcyklar, högkvalitativ musik, unika upplevelser och en härlig gemenskap i Västervik. Sedan starten har festivalen stolt befunnit sig i centrum för hojåkares hjärtan och har tillhandahållit oförglömliga minnen och upplevelser för tiotusentals människor.

Vi som arrangörer inser dock att det är av yttersta vikt att kontinuerligt utvärdera evenemangets framtid för både besökare och artister. Genom att pausa festivalen 2024 ger vi oss själva tid att noggrant diskutera festivalens framtida omfattning och inriktning. Vi ser också att vi har en krock mellan målgrupper under samma tidsperiod och måste utvärdera det vidare. Många negativa krafter och åsikter har tyvärr också tagit över och i slutändan skapar det att engagemanget för festivalen sjunker från oss.

”Som arrangör av HojRock är vår främsta prioritet att alltid tillhandahålla den bästa möjliga upplevelsen för våra festivaldeltagare,” säger Annika Källmark, marknadschef på Västervik Resort. ”Genom att pausa festivalen 2024 ger vi oss möjligheten att verkligen reflektera över vårt evenemang och starta en diskussion om hur vi kan föra HojRock framåt och överträffa förväntningarna hos våra trogna festivalbesökare.”

Framtida uppdateringar gällande festivalens framtid och eventuella beslut kommer att kommuniceras via HojRocks officiella kanaler och webbplats.

 

För mer information, vänligen kontakta:

HojRock

Annika Källmark

annika.kallmark@vastervik.se

0490-25 80 11

www.hojrock.se